τσαγκάρης // παπουτσής // υποδηματοποιός // μπαλωματής

μεσαιωνική ελληνική τσαγγάρις < Από το τσαγγάριος. < Από το ουσιαστικό τσάγγα, είδος μαλακού παπουτσιού.

Αυτός του οποίου το επάγγελμα είναι να κατασκευάζει ή να επισκευάζει υποδήματα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα νακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ..


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ..

Την περίοδο της Γερμανικής κατοχής και ιδιαίτερα το χειμώνα 1941-1942 χιλιάδες ακίνητα αλλάξανε χέρια προκειμένου κάποιοι να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί..Το 1946 και μετά την λήξη του Β' παγκοσμίου πολέμου η Πανελληνία ομοσπονδία πωλησάντων ακινήτων επί κατοχής με πολιτικές παρεμβάσεις κατόπιν συλλογής στοιχείων από όλη την Ελλάδα επέβαλλε την πλήρη αποκατάσταση των περιουσιών που αλλάξανε χέρια..80 χρόνια μετά ο Ελληνικός λαός ζει και βιώνει μια νέα τραπεζική κατοχή όπου σε συνεργασία με τους Νεοτσολάκογλου αριστερούς και δεξιούς εκποιούν την περιουσία του Ελληνικού λαού..
Βασικό και πρωτεύον μέλημα της επόμενης δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης είναι να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όλους αυτούς που υπογράφουν την εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και ένας φορέας υπό την αιγίδα του δημοσίου θα επαναφέρει στην πρότερη ιδιοκτησία όλα τα ακίνητα που εκποιήθηκαν την περίοδο 2010-2018.. 
Οι πολιτικά υπεύθυνοι αυτής της περιόδου θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη θα κατασχεθεί κάθε τους περιουσιακό στοιχείο θα δημευθεί κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία τους εντός και εκτός χώρας και μέσω αυτών θα ενισχυθεί το ταμείο αποκατάστασης και αποζημίωσης όλων των πληγησάντων..Είναι χρέος και καθήκον όλων μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου